Donkere dagen saai?

Wij vinden van niet. Niet alleen staat de winter bol van feestelijke dagen, maar de winter is traditioneel gezien ook een periode van bezinning. Alles lijkt even stil te staan. Het uitgelezen moment om je gewoon even lekker terug te trekken. Neem de tijd om te reflecteren. Misschien wil je oude gewoontes loslaten. Juist door de stilte in jezelf op te zoeken, kom je weer op nieuwe ideeën. Hoe zie jij het nieuwe jaar voor je? Heb je nog goede voornemens? In dit digitale tijdperk waarin we nu leven, zijn we het contact met de natuur maar ook met onszelf vaak kwijt. Vele dieren trekken zich terug in het winterseizoen en houden een winterslaap.

Vreemd genoeg zijn wij mensen in de drukke decembermaand vaak alleen maar druk met to-do-lijstjes en is er alleen maar drukte in ons hoofd. Juist nu, te midden van de korte dagen en lange nachten, is het mooi om je gewoon over te geven aan het ritme van de natuur. Dus, drapeer die deken over de bank, pak dat ene boek en neem een ogenblik van rust. Vergeet de mondkapjes en de afstanden, maar blijf gewoon eens lekker dichtbij jezelf. Wel met een goed glas wijn of een beker vol met dampende chocolademelk. Steek wat extra kaarsen aan en creëer een oase van rust in deze vreemd tijd waarin je leeft.

Wij van Liefs uit Veere begrijpen de kracht van rust en loslaten, maar wij weten ook wat gezelligheid is.  Bij ons vind je dan ook alles om die lange winteravonden eens flink op te leuken. Warme truien, vesten, smakelijke theetjes en een ruim aanbod aan de mooiste kaarsen. Doe eens een winterdagje Veere en laat je verrassen door de nostalgische sfeer. Ook dat is waar het in de winter om gaat. Even terug in de tijd. In Veere word je vanzelf warm, zelfs buiten. Ben je de kou en de regen echt zat? Dan kun je bij ons in de winkel opwarmen. Niet alleen is onze winkel een lust voor het oog als het gaat om nostalgie, maar het is ook een plekje in het hartje van Veere om simpelweg blij van te worden.

In het midden van de winkel prijkt een tafel helemaal vol met de lekkerste soorten thee. Allemaal van Bonappethee Wat dacht je van open haard romance thee of aftellen tot kerst thee? De perfecte smaken voor de wat koudere dagen. Ze smaken helemaal lekker na een lange boswandeling. Bonappethee heeft zelfs een speciale thee voor Sinterklaasavond verstopt in het assortiment. Zo maak je pakjesavond net iets specialer. Als je je dan toch laat verwennen door ons, neem dan meteen een gezellige mok mee. Niet alleen hebben we hele originele theeglazen. Liefs uit Veere heeft ook gedacht aan alle koffieleuten en choco addics. Hoe leuk is het om met die mok op de bank te hangen.

Een extra tip van ons is om een van deze heerlijke wintertheetjes te combineren met deze pompoentaart. Wij hebben hem uiteraard zelf gebakken en wij vonden hem echt heerlijk.

We verwelkomen de wintertijd. Jij ook?

De waardering van www.liefsuitveere.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 27 reviews.