Wij hebben de zeep van HappySoaps uitgebreid voor je getest…

Word jij ook zo blij van die warme zonnestralen op je huid? Dan heb je vast al heimwee naar die lange, lome zomerdagen. Toch is de herfst de ultieme tijd voor verandering. Gewoon een andere mindset of compleet het roer omgooien. Wij van Liefs uit Veere helpen je een handje daarbij. Niets groots, maar eigenlijk juist heel klein. Perfect voor als je eens een bad (hair) day hebt. Laten we eerlijk zijn….de herfst is meedogenloos als het gaat om uitwaaidagen en windhozen. Daar word je niet altijd even blij van.

Geef jezelf dan een happy moment cadeau met HappySoaps. Je krijgt niet alleen een instant smile op je gezicht van de vrolijke verpakking, maar ook een flinke dosis energie. Binnen enkele seconden dompel je jezelf onder in de onweerstaanbare geur van meloen, lavendel, kokosnoot of rozemarijn. Zo waan je je voor even toch weer aan dat strand met de heerlijke geur van kokos of zit je weer aan de tuintafel met een groot stuk meloen. De shampoo, conditioner en body bars bevatten uitsluitend ingrediënten die rechtstreeks uit de natuur komen. Zo krijgen al je zintuigen een enorme boost. Au naturel uiteraard.

Het mooiste van dit alles is dat niet alleen jij wordt verwend, maar ook het milieu wordt blij van jouw aankoop. De verpakking is namelijk gewoon van karton. Alle plastic flessen zijn in één klap overbodig. Nu horen we je denken: ‘Wat als ik niet hoef te knijpen in een fles?’ Vergeet die fles! Wrijf de bar ongeveer twintig seconden tussen je handen. Zet je schrap voor een zalige badsessie.  Douchen zal nooit meer hetzelfde zijn. De grootste verrassing is misschien nog wel de grote hoeveelheid schuim die uit de bar tevoorschijn komt. Lekker fris je dag starten of juist de dag van je afwassen.

Bij Liefs uit Veere (of bij ons in de winkel en op de webshop) vind je een uitgebreid assortiment van HappySoaps. Ook een stijlvol plankje waar je de bars op kan laten shinen. En ga je binnenkort op reis? Dan mag de extra kleine bar natuurlijk niet ontbreken.

Wat vinden wij?

Ook wij hebben onze kans aangegrepen om de proef op de som te nemen en hebben de shampoo en conditioner bar in de meloenvariant eens goed uitgetest. ‘You’re one in a melon’ prijkt er op de verpakking. Daar kregen we op zich al een goed gevoel van. De bar schuimde precies zoals het had beloofd. En hoewel we zoeter dan zoet hadden verwacht, bleek de geur subtiel en fijn te zijn. Een aangename verrassing dus. Je merkt aan alles dat er geen chemicaliën aan te pas zijn gekomen. Dat wast toch net even wat fijner!

De conditioner sluit prima aan bij de shampoo. Het haar voelde baby zacht aan. Kortom, prima door de test gekomen.

Wij worden er happy van!

auteur Perla de Voogd 

 

De waardering van www.liefsuitveere.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 27 reviews.